Over Nathalie

 

Toen het meisjes coachen op mijn pad kwam wist ik gelijk dat ik dat wilde gaan doen. Ik ben immers zelf een (groot) meisje, ik heb een prachtig dochtermeisje en ik wil heel graag andere meisjes, meiden en moeders helpen.

Dat jongens en meiden verschillen weten we natuurlijk. Ik vind het dan ook geweldig dat ik me heb kunnen specialiseren in het meisjes coachen. Dat ik de kennis en ervaringen kan overdragen om anderen te helpen. Hoe spannend het soms ook is om jouw gedachten, dromen, angsten, of onzekerheden te delen, weet dat er altijd iemand is die je begrijpt. Dat je niet gek bent, dat je je niet eenzaam hoeft te voelen en dat het antwoord er al is. Soms heb je alleen iemand nodig die je helpt om het antwoord te vinden.

Ik had graag een meisjescoach gehad in de momenten van mijn leven waar ik vastliep. Momenten, gedachtes en emoties die ik niet altijd wilde delen met anderen. Nu weet ik wat ik toen nog niet wist; ik ben niet alleen en juist door het te delen kan je herkenbaarheid vinden en weet je dat niet alleen bent.

Soms heb je maar 1 inzicht nodig om je eigen pad weer te vinden, soms is het fijn als er iemand wat langer met je meeloopt.

Als je de eerste stap maar durft te zetten: het niet meer alleen doen. Je mag hulp vragen op wat voor manier dan ook. Dat is geen aanstellerij of roep om aandacht. Het is wat jij nu nodig hebt en mag ontvangen.

Lieve groet,

Nathalie Koert