Theekransjes

Tijdens een theekransje heb je even tijd voor jezelf, maken we iets in het Thema van het Theekransje (en hiervoor hoef je niet creatief te zijn) en geniet je van lekkere thee of koffie en lekkers. Iedere keer is er een ander thema.

De Theekransjes vallen onder het landelijke initiatief van www.theekransjes.nl; meer dan 250 vrouwelijke ondernemers organiseren regelmatig Theekransjes door heel Nederland. Allemaal geven ze hun eigen invulling aan de Theekransjes.

Ik organiseer Theekransjes om vrouwen laagdrempelig dichterbij elkaar te brengen. En omdat ik graag creatief bezig ben maken we ook iets creatiefs tijdens een Theekransje. Iedereen kan hier aan meedoen. 

Een Theekransje kost 15 euro per persoon en dat is incl. thee, koffie, lekkers, gezelligheid en het creatieve dat we maken.

Kom alleen of met een vriendin en gun jezelf even deze Me-Time.

Ik schenk o.a. verse thee van Ticho. 

Kijk in de AGENDA om te zien wanneer het eerstvolgende Theekransje is. 

Vaak gestelde vragen

Ik hou niet van thee

Dat geeft niks, naast verse thee schenk ik ook koffie, water en limonade. 

Wat kan ik verwachten?

Ieder Theekransje is anders, maar kan er zo uit zien.

 • Welkom – introductie over Nathalie
 • Theekransjes
  • Hoe is het ontstaan 
  • Waarom ik Theekransjes geef
 • Kort voorstellen deelnemers 
 • Het thema van dit Theekransje
  • Waarom heb ik gekozen voor dit thema?
  • Wat gaan we doen?
 • Creatieve mini-workshop passend bij het thema
 •  Afsluiting
Ik ben niet creatief

Tijdens een Theekransjes maken we iets dat past bij het thema. Je hoeft hier niet creatief voor te zijn omdat het altijd iets is dat iedereen kan maken. No worries! 

Is het goed als ik alleen kom?

Een Theekransje is juist bedoelt om contact te maken met anderen. Je leert andere vrouwen kennen en deelt een gezamenlijk thema, vraag of onderwerp. Is er altijd veel herkenbaarheid bij elkaar. 

Is dit een aanzet tot andere aankopen?

Ik geef de Theekransjes omdat ik het leuk vind om mensen met elkaar te verbinden rondom een gezamenlijk thema. Naast dat ik Theekransjes geef ben ik ook coach en geef ik andere trainingen. Theekransjes zijn niet bedoeld om verkoop van mijn andere trainingen te promoten. Als je hier interesse in hebt mag je er natuurlijk wel naar vragen. 

Kan iedereen Theekransjes geven?

Om Theekransjes volgens het Theekransjes-principe te mogen geven moet je de Theekransjes-training gevolgd hebben. In 2017 heb ik mijn Theekransjes-certificaat behaald en heb ik al heel wat Theekransjes gegeven. 🙂 

Zijn er ook andere Theekransjes?

Theekransjes is een landelijk initiatief en door heel Nederland (en een aantal in België en Duitsland). Voor meer informatie en andere Theekransjes: www.theekransjes.nl

Theekransjes op Social Media

Theekransjes op Facebook is te volgen via: 

Theekransjes Yerseke

Kan een Theekransje op een andere locatie?

Een Theekransje kan ook op een andere locatie gegeven worden. Interesse? Neem contact op en ik maak een passend aanbod.